Dakdekker Bussum Abecodaken Is Uw Pannendaken Specialist!

Voor een dakdekker in Bussum die weet wat hij doet, zit u bij Abecodaken goed! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het repareren en renoveren van allerlei soorten daken. Dus wat het probleem met uw dak ook mag zijn, onze dakdekkers lossen het voor u op. Onze specialisatie ligt vooral in het repareren van voor-oorlogse daken. Hierbij garanderen wij het behoudt van de typische uitstraling van deze daken. Heeft u dus een woning van vóór de 2e wereldoorlog in Bussum? Zoek dan niet verder!

Werkzaamheden Abecodaken in Bussum

Onder onze werkzaamheden vallen alle dak-gerelateerde klussen, van kleine reparaties in de schoorsteen tot complete renovaties. Doordat wij gebruik maken van uitsluitend top materialen kunt u erop rekenen dat u lang van onze werkzaamheden kunt genieten.
Het maakt niet uit of u een dakpannen, shingles, bitumineuze of zink dakbedekking hebt; wij hebben er verstand van. Werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie, het renoveren van een zinken dakgoot, het repareren van loodslabben schoorsteen, een reparatie of vervanging van de nokvorsten en het impregneren van schoorstenen en gevel behoren ook tot de mogelijkheden.

De beste dakdekker in Bussum

Door onze jarenlange ervaring met het repareren en renoveren van daken in Bussum kunnen wij in iedere wijk komen. Al onze onderaannemers zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven je eerlijk advies over de benodigde werkzaamheden aan je dak. Zo krijgt u gegarandeerd een eerlijke offerte op maat. Tevens kunt u rekenen op onze spoedservice in geval van lekkages bij bijvoorbeeld noodweer, dan staat onze dakdekker snel bij u voor de deur om de schade op te nemen en een offerte op maat te maken. Lekkages krijgen bij ons altijd voorrang. Al vele vaste klanten uit Bussum gingen u voor en komen telkens terug voor onze uitmuntende service en werkzaamheden. De meeste klanten krijgen wij ook door mond tot mond reclame. Zoek niet verder voor een goede dakdekker in Bussum!

Gratis Offerte Dakdekkers Bussum

Heeft uw plat- of pannendak een renovatiebeurt nodig? Dan zijn de daken specialisten van Abecodaken de beste keuze. Wij laten u graag gratis en vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons voorstel ontvangen door het contactformulier in te vullen of te bellen met telefoonnummer: 0356029573 of mobiel: 0654912009. Bij telefonisch contact heeft u direct antwoord. Per mail reageren wij binnen 24 uur.