Werkzaamheden en Onderhoud aan Schoorstenen, Dakramen & Dakgoten

Uw schoorsteen, zinken dakgoot of dakraam is gemaakt om jarenlang zonder problemen te functioneren.
De praktijk leert ons echter dat lekkage of schade aan schoorsteen, dakgoot of dakraam vaak veroorzaakt wordt door vuilophoping.

Een dakraam is een dakonderbreking die door een raamgoot constructie het water van het pannendak langs het dakraam leidt.
Vervuiling veroorzaakt vaak een stremming en uiteindelijk lekkage die vaak makkelijk zelf te voorkomen is door eens per jaar een hand of borstel door de raamgoten te halen.
Kijk hierbij wel uit voor vaak scherpe randen van de dakpannen.

Abecodaken heeft een schoonmaakservice waarbij wij tegen een redelijke vergoeding het jaarlijks onderhoud van uw dak op ons nemen.

schoorsteen-project-dak-laren

Heeft uw schoorsteen, dakgoot of dakraam de strijd tegen de tijd verloren, dan is het tijd om tot vervanging over te gaan.
Het uitstellen van renovatie of reparatie heeft vaak lastige en dure schade aan de dakconstructie tot gevolg.
Voordat u een lekkage opmerkt, lekt het vaak al geruime tijd en kan de, vaak houten, constructie onder de lekkage al zijn beschadigd.
Het is altijd beter dit te voorkomen door preventief tot vervanging of reparatie over te gaan.
Indien gewenst kan Abecodaken dit vakkundig en naar volle tevredenheid voor u uitvoeren.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren in de mogelijkheden en, bij meerdere te verwachten reparaties of vervangingen, kunnen wij u helpen met het opstellen van een meerjarenplanning, indien dit financieel wenselijk is.
Uiteraard geheel vrijblijvend.

schoorsteen_zeist_lor_schoorsteen

Gratis Offerte Aanvragen Dak Renovatie & Bouwwerkzaamheden

Wanneer u problemen vermoedt of meer informatie wilt, wacht niet langer en bel Abecodaken op 0654912009 of vul het contactformulier in. Voor direct contact kunt u bellen met telefoonnummer: 0356029573 of mobiel nummer: 0654912009. Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn en bijbehorende kosten.